Stresscoaching

Stresscoaching

Via stresscoaching lever ik een ondersteunende dienst die jou kan helpen bij het omgaan met stress, het vinden van balans en het bevorderen van jouw algehele welzijn. Vragen en behoeften waarmee je onder andere bij mij terecht kunt:
  • Stressmanagement: Als jij worstelt met stress op het werk, in jouw persoonlijke leven of beide, kan ik jou helpen bij het identificeren van de bronnen van stress en het ontwikkelen van effectieve strategieën om ermee om te gaan. Samen kunnen we werken aan het verbeteren van jouw veerkracht, het verminderen van stressfactoren en het vinden van balans in jouw dagelijks leven.

  • Burn-outpreventie: Als jij het gevoel hebt dat je op de rand van een burn-out staat of als je je uitgeput en overweldigd voelt, kan stresscoaching jou helpen om preventieve maatregelen te nemen. We kunnen werken aan het herkennen van de signalen van burn-out, het implementeren van zelfzorgstrategieën en het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen om jouw welzijn te bevorderen.

  • Time management: Als jij moeite hebt om jouw tijd effectief te beheren en prioriteiten te stellen, kan ik jou ondersteunen bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden en technieken om jouw productiviteit te verhogen en stress te verminderen. Samen kunnen we werken aan het plannen van jouw taken, het stellen van realistische doelen en het creëren van een gebalanceerde agenda.

  • Emotionele veerkracht: Stresscoaching kan jou helpen bij het versterken van jouw emotionele veerkracht en het beter omgaan met uitdagende situaties. We kunnen werken aan het identificeren van negatieve denkpatronen, het ontwikkelen van positieve mindset-strategieën en het bevorderen van zelfvertrouwen en zelfcompassie.

Stel een vraag

Vraag en antwoord

Hoeveel kost het?

Eerste kennismakingsgesprek: gratis
Strresscoaching kan u volgen bij mij aan 65 euro/uur.
Ik ben toegewijd om jou te ondersteunen op jouw pad naar een stressvrijer en evenwichtiger leven. Als stresscoach bied ik jou een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin we samen kunnen werken aan jouw welzijn. Neem gerust contact op voor informatie of een antwoord te krijgen op al je vragen.

Contacteer ons

Boek een afspraak    “wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

    Andere diensten

    Search