Mentale (performance) coaching

Mentale (performance)coaching

Bij Day One Coaching begrijpen we dat sportprestaties niet alleen afhankelijk zijn van fysieke vaardigheden, maar ook sterk beïnvloed worden door de mentale kracht en mindset van een sporter. Als ervaren sportcoach bieden wij mentale coaching aan om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken. Of je nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een amateur die zijn zelfvertrouwen wil vergroten of een team dat op zoek is naar een competitief voordeel, onze mentale coaching kan je helpen om de mentale obstakels te overwinnen die je sportprestaties in de weg staan.

Onze benadering is gebaseerd op bewezen methoden en technieken uit de sportpsychologie, die zijn ontworpen om je te helpen je mentale vaardigheden te ontwikkelen en te versterken. We werken nauw met jou samen om een persoonlijk plan op maat te maken dat is afgestemd op jouw specifieke doelen, uitdagingen en behoeften.

Tijdens onze sessies zullen we werken aan verschillende aspecten van de mentale training, zoals:
 • Mentale veerkracht: Leer hoe je kunt omgaan met stress, druk en tegenslagen, en ontwikkel de veerkracht om je snel te herstellen en te blijven presteren op hoog niveau.

 • Zelfvertrouwen: Bouw een sterk gevoel van zelfvertrouwen op, versterk je geloof in je eigen kunnen en ontwikkel een positieve mindset die je in staat stelt om uitdagingen met optimisme en vastberadenheid tegemoet te treden.

 • Focus en concentratie: Leer hoe je je aandacht kunt richten en afleidingen kunt beheersen, zodat je tijdens trainingen en wedstrijden volledig gefocust kunt blijven en je prestaties kunt optimaliseren.

 • Visualisatie en voorbereiding: Leer technieken om je voor te stellen en voor te bereiden op succesvolle prestaties, zodat je jezelf mentaal kunt trainen voor optimale uitvoering.

 • Doelgerichtheid: Stel duidelijke doelen en ontwikkel effectieve strategieën om ze te bereiken, zowel op korte als lange termijn. Leer hoe je jezelf gemotiveerd en gefocust kunt houden op je doelstellingen.

 • Motivatie en doorzettingsvermogen: Ontdek hoe je je intrinsieke motivatie kunt versterken en een sterke wil ontwikkelt om je sportieve doelen na te streven. Leer technieken om jezelf gemotiveerd te houden, zelfs tijdens uitdagende tijden, en ontdek hoe je obstakels kunt overwinnen om door te zetten op weg naar succes.

 • Groeimindset en positieve denkwijze: Leer hoe je een groeimindset kunt cultiveren, waarbij je uitdagingen en tegenslagen ziet als kansen om te groeien en te verbeteren. Ontdek hoe je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen kunt omzetten in positieve en ondersteunende denkpatronen, die je helpen om het beste uit jezelf te halen.
 

Stel een vraag

Vraag en antwoord

Hoeveel kost het

Eerste kennismakingsgesprek: gratis
Volgende consultaties: 65 eur / uur
Onze mentale coaching is individueel afgestemd op jou als sporter, omdat we geloven dat iedereen unieke behoeften en doelen heeft. We creëren een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving waarin je vrijuit kunt praten en werken aan je mentale groei.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze mentale coaching jou kan helpen om je sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor om je mentale kracht te vergroten en te excelleren op het veld, de baan of waar je sportieve dromen je ook brengen!  

Contacteer ons

Boek een afspraak  “wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

  Andere diensten

  Search