Flexibele pakketten op maat

Flexibele pakketten op maat

Bij Day One Coaching geloven we in het nut van een holistische benadering waarbij we verschillende levensdomeinen combineren. Of het nu gaat om loopbaancoaching, stresscoaching, persoonlijke coaching, sportcoaching, (sport)voedingsadvies, het bevorderen van een gezonde levensstijl of meer, we streven ernaar om jou op alle vlakken te ondersteunen.

We begrijpen dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom is het belangrijk om een holistische aanpak te hanteren die rekening houdt met alle aspecten van jouw welzijn. We geloven dat elke persoon en elke situatie uniek is, en daarom vereist een effectieve coaching een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak.

Om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen, bieden we pakketten en formules op maat aan. We zullen samenwerken om een plan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw unieke situatie en wensen. Of je nu behoefte hebt aan een kortdurend intensief programma, langdurige begeleiding op regelmatige basis, of iets daartussenin, we passen onze diensten aan jouw voorkeuren aan.

Via onze op maat gemaakte pakketten en formules kunnen we de verschillende aspecten van coaching combineren op een manier die het beste bij jou past. Of je nu een combinatie van loopbaancoaching en (sport)voedingsadvies wilt, of persoonlijke coaching met focus op stressmanagement en een gezonde levensstijl, we zorgen ervoor dat het programma volledig op jouw behoeften is afgestemd.

Ons doel is om jou te voorzien van de juiste tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om positieve veranderingen te realiseren en jouw volledige potentieel te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze flexibele coachingdiensten en op maat gemaakte pakketten jou kunnen helpen om een evenwichtige en vervullende levensstijl te bereiken. We kijken ernaar uit om samen met jou een persoonlijk plan te creëren dat leidt tot succes en welzijn.

Waarde van een flexibel pakket

Voorbeelden

Burn out

Een persoon die te kampen heeft met een burn-out en daardoor te weinig aandacht besteedt aan een gezonde levensstijl. Ik kan helpen bij het ontwikkelen van een plan dat niet alleen gericht is op het herstellen van mentale balans, maar ook op het integreren van lichaamsbeweging en gezonde voeding. Door middel van beweging en gezonde voeding kunnen we werken aan het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verminderen van stress, het bevorderen van concentratie, het verminderen van de kans op ziektes en het doorbreken van negatieve denkpatronen.

Stress

Een persoon die stress ervaart en wil werken aan het verhogen van zijn mentale belastbaarheid. Hierbij kan de fysieke belastbaarheid ook een rol spelen. Door middel van een geïntegreerde aanpak van lichaam en geest kunnen we werken aan het versterken van zowel de mentale als de fysieke veerkracht. Het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest kan bijdragen aan het effectief omgaan met stress en het verbeteren van de algehele welzijn.

Wat na een sportloopbaan?

Een sporter die vragen heeft over wat te doen na zijn sportloopbaan en die niet in een zwart gat wil vallen. Samen kunnen we werken aan het verkennen van verschillende professionele keuzes en het identificeren van jouw sterke punten en interesses. Met behulp van mijn expertise in sportmarketing en loopbaancoaching kunnen we een plan opstellen om een soepele overgang te maken naar een nieuwe carrière, waarbij jouw passies en vaardigheden worden benut.

Andere voorbeelden

Een individu dat worstelt met gewichtsbeheersing en behoefte heeft aan begeleiding op het gebied van sport, voeding en gedragsverandering.

Een team dat de prestaties en samenwerking wil verbeteren door middel van sportcoaching en teambuildingactiviteiten.

Een individu dat zijn/haar algemene welzijn wil verbeteren en behoefte heeft aan ondersteuning bij het opstellen van doelen, het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het creëren van een evenwichtige levensstijl.

Hoeveel kost het?

De prijs voor een flexibel pakket bespreken we best bij u eerste (gratis) kennismakingsgesprek. Het hangt ook steeds af van u behoeften, frequentie en type afspraken.
Wat jouw specifieke situatie ook is, ik sta klaar om samen met jou een op maat gemaakt coaching programma te ontwikkelen dat jou helpt om jouw doelen te bereiken en een gezonde, evenwichtige en vervullende levensstijl te creëren.

Contacteer ons

Boek een afspraak    “wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

    Andere diensten

    Search