Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching biedt begeleiding bij een specifieke vraag of situatie, of dit nu betrekking heeft op jouw leven of jouw werk. Altijd met oprechte aandacht, een doelgerichte aanpak en volledige focus op jouw behoeften en doelen. We gaan diepgaand in op jouw tempo, op maat gemaakt voor jou. Samen gaan we aan de slag met zaken zoals:
 • Overwinnen van belemmeringen: Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten en iets wilt veranderen in jouw leven, maar er iets is dat je weerhoudt, help ik je bij het doorbreken van deze obstakels.

 • Versterken van zelfwaardering: We werken aan het bevorderen van een positiever beeld van jezelf en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

 • Leren “nee” zeggen en grenzen stellen: We richten ons op het vergroten van jouw assertiviteit en het stellen van gezonde grenzen.

 • Overwinnen van faalangst of imposter-syndroom: Als faalangst of gevoelens van bedrog je parten spelen, ondersteun ik je bij het overwinnen van deze uitdagingen.

 • Begrijpen en transformeren van negatieve of destructieve patronen: We werken samen aan het inzichtelijk maken van negatieve of schadelijke patronen en het creëren van positieve alternatieven.

 • Optimaal benutten van jouw potentieel: We streven ernaar om jouw volledige potentieel te ontdekken en te benutten, zodat je meer voldoening kunt ervaren.

 • Leven volgens jouw eigen waarden en verwachtingen: We werken aan het ontdekken en volgen van jouw persoonlijke waarden, los van de verwachtingen en oordelen van anderen.

 • Bewustzijn van jouw grenzen: We helpen je om jouw grenzen te herkennen, erkennen en respecteren.

 • Ervaren van meer betekenis: Als je op zoek bent naar meer zingeving in jouw leven, ondersteun ik je bij het verkennen van jouw waarden, passies en doelen.

Stel een vraag

Vraag en antwoord

Hoeveel kost het?

Eerste kennismakingsgesprek: gratis
Persoonlijke coaching aan 65 euro/uur
Als persoonlijke coach ben ik er om jou te begeleiden op jouw unieke pad van persoonlijke groei, zelfontdekking en welzijn. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Contacteer ons

Boek een afspraak   “wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

  Andere diensten

  Search