Onze missie

DAY ONE COACHING

Onze missie

Onze missie is om individuen te ondersteunen bij het vinden van voldoening en betekenis in hun loopbaan. Wij geloven dat het combineren van loopbaanbegeleiding met fysieke beweging en sport een krachtige manier kan zijn om cliënten te helpen die vastzitten in hun mentale toestand en hen terug te activeren.

 

Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak die cliënten in staat stelt om hun professionele doelen te bereiken en tegelijkertijd hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

Onze visie

Onze visie kan ik het best beschrijven in 3 onderdelen:

01
Een toonaangevend bedrijf in loopbaanbegeleiding
Als eerste willen we een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van loopbaanbegeleiding. We geloven dat loopbaanbegeleiding van essentieel belang is voor het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van onze coachees. We streven ernaar een vertrouwde partner te zijn voor individuen die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning bij het nemen van belangrijke loopbaanbeslissingen.
02
Verbetering van fysieke activiteit en gezondheid
Daarnaast geloven we dat fysieke activiteit een integraal onderdeel is van een gezonde levensstijl. We streven ernaar om onze coachees te ondersteunen bij het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid. Door een combinatie van loopbaanbegeleiding en fysieke activiteit kunnen we hen helpen een evenwichtig leven te leiden dat gebaseerd is op gezonde gewoonten.
03
Het bieden van tools en kennis voor persoonlijk succes
Om onze visie te verwezenlijken, willen we onze coachees voorzien van de nodige tools en kennis om succesvol te zijn in hun loopbaan en een evenwichtig leven te leiden. We streven ernaar om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën die hen in staat stellen hun carrièredoelen te bereiken en tegelijkertijd hun fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Ons doel is om hen te helpen een leven te leiden dat in balans is, waarbij ze zowel professioneel als persoonlijk succes kunnen ervaren.
Boek een gratis kennismakingsgesprek.
Search