Wat onze klanten zeggen

DAY ONE COACHING

Google Reviews

Day One Coaching

5,0Out of 5 stars

Overall rating out of 5 Google reviews

Thomas Eelen
20 uur geleden

Ik had het genoegen om met Niels samen te werken als mijn loopbaanbegeleider, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was! Niels is een zeer professionele, empathische en deskundige loopbaanbegeleider. Niels bood waardevolle inzichten en advies op maat, wat me enorm heeft geholpen om mijn sterke punten te identificeren en mijn zwakke punten te verbeteren. Hij gaf me ook praktische tips over het opstellen van een overtuigend CV en het voeren van succesvolle sollicitatiegesprekken. Dankzij de begeleiding van Niels ben ik met succes overgestapt naar een nieuwe en bevredigende loopbaanrichting. Ik ben ontzettend dankbaar voor zijn professionele ondersteuning en raad hem ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een goede loopbaancoach. Nogmaals bedankt, Niels!

Rinus Berkvens
3 dagen geleden

Bij Niels voelde ik meteen dat ik in goede, professionele handen was. Hij weet wat hij doet, luistert, heeft begrip en geeft constructieve feedback en advies. Toen ik hem met een specifieke vraag op vlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling benaderde, heeft hij me na enkele gesprekken in de goede richting gewezen. Zijn hulp heeft me werkelijk rijker gemaakt als persoon én als ondernemer. Bedankt, Niels!

Nele Van Bael
een maand geleden

Enkele trainingsmomenten gekregen van Niels. Ik heb mij daarbij zo geamuseerd! Hij pakt dit rustig aan, legt alles goed uit, motiveerd u. Goed gelachen! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Loes Van Bylen
een maand geleden

Via verschillende testen en de juiste vragen, werd mijn interesse aangewakkerd op professioneel vlak. Het voelt heel snel vertrouwd aan als je in gesprek gaat met Niels, wat maakt dat je in open dialoog kan gaan en bespreken wat je wilt. Niels beschikt over een warm en luisterend oor wat van cruciaal belang is om op zoek te gaan binnen je professionele zoektocht.

Dana
een maand geleden

Na een woelig parcours, zowel op werk als privé, kwam ik bij Niels aankloppen. Ik had nog maar weinig zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen en beslissingen om te blijven hangen in een job of te veranderen werden vooral uit angst genomen. Niels gaf me meer inzicht in mijn gedachten, en vooral in het feit dat ik hier zelf wel vat op heb/had. Ik voelde me eindelijk begrepen en begon daardoor bewust en onbewust de verschillende technieken uit de sessies toe te passen in het dagelijkse leven. Ook na het veranderen van job volgt hij me op om valkuilen en twijfels samen te analyseren en mijn zelfvertrouwen verder op te bouwen.

Search