Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een waardevolle dienst die mensen kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen met betrekking tot hun carrière en professionele ontwikkeling. Bij mij kan je terecht met verschillende vragen en behoeften op dit gebied. Samen werken we onder andere aan:
 • Loopbaanoriëntatie: Als je niet zeker bent welke richting je wil inslaan in uw carrière, kan ik je helpen bij het identificeren van uw sterke punten, interesses en doelen. Samen kunnen we jouw persoonlijkheid, vaardigheden en waarden onderzoeken om te bepalen welke loopbaanopties het beste bij u passen.
 • Carrièreswitch: Als u overweegt om over te stappen naar een andere branche of functie, kan ik je begeleiden bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden. We kunnen jouw ervaring en vaardigheden analyseren en kijken hoe deze kunnen worden toegepast in jouw gewenste nieuwe carrière. Samen ontwikkelen we een plan om de overgang soepel te laten verlopen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Loopbaanbegeleiding omvat ook de groei en ontwikkeling van uw professionele vaardigheden. Ik kan je adviseren over trainingen, opleidingen en andere middelen die jou kunnen helpen jouw kennis en vaardigheden uit te breiden.
 • Sollicitatie- en interviewvaardigheden: Als je hulp nodig hebt bij het opstellen van een cv, sollicitatiebrief of het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, sta ik voor u klaar. Ik kan je waardevolle tips en technieken bieden om uw kansen op succes te vergroten en jou te helpen opvallen bij potentiële werkgevers.
 • Werkplezier, werkgeluk en balans: Loopbaanbegeleiding houdt ook rekening met uw algehele welzijn en tevredenheid in jouw werk. Als je worstelt met stress, ontevredenheid of een gebrek aan balans tussen werk en privéleven, kunnen we samenwerken om manieren te vinden om deze aspecten te verbeteren en jouw werkplezier te vergroten.

Contacteer ons

Vraag en antwoord

Loopbaancentrum Dialogisch?

Ik werk nauw samen met loopbaancentrum Dialogisch. Als onderdeel van dit centrum heb ik toegang tot uitgebreide expertise en resources om u te ondersteunen in uw loopbaantraject. Samen streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige begeleiding en professionele diensten.

VDAB en loopbaancheques?

Bovendien ben ik een erkend loopbaanbegeleider bij VDAB. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van loopbaancheques, een initiatief van VDAB, om mijn diensten financieel voordelig in te schakelen. Met de loopbaancheques kunt u tegen een gereduceerd tarief loopbaanbegeleiding ontvangen en investeren in uw professionele toekomst. Meer info over de loopbaancheques kan je vinden op de website van VDAB.

Burnout Assesment tool

Kan je de energie niet meer opbrengen om je werk goed uit te voeren? Voel je je vaak prikkelbaar of futloos? Dan bestaat de kans dat je tegen een burn-out aanleunt. Met de Burnout Assessment Tool van de KU Leuven kan je zelf onderzoeken of je risico loopt op een burn-out.

Hoeveel kost het?

Eerste kennismakingsgesprek: gratis
Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB: 40 euro voor 4 uur
Zonder loopbaancheques: 65 euro/uur
Als erkend loopbaanbegeleider bij VDAB en als lid van loopbaancentrum Dialogisch , een gerespecteerd centrum voor loopbaanbegeleiding, sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw loopbaanpad. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Contacteer ons

Boek een afspraak   “wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

  Andere diensten

  Search