Fysieke sportcoaching

Fysieke sportcoaching

Bij ons bieden we een uitgebreid scala aan fysieke sportcoachingdiensten om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu kracht wilt opbouwen, conditie wilt verbeteren, wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of aan het revalideren bent, onze personal training is gericht op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze diensten omvatten:
  • Personal training: We bieden professionele begeleiding en ondersteuning tijdens je trainingssessies. Of het nu gaat om gewichtsverlies, krachttraining, conditietraining, of spieropbouw, onze personal trainers passen de training aan jouw individuele behoeften aan en helpen je bij elke stap van je fitnessreis.

  • Persoonlijke schema’s: We stellen gedetailleerde en op maat gemaakte (trainings- en of voedings)schema’s op die rekening houden met je trainingsbehoeften, rustperiodes en voedingsrichtlijnen. Deze schema’s zijn ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken en je vooruitgang te maximaliseren.

  • Actievere levensstijl: We moedigen je aan om een actievere levensstijl aan te nemen, die verder gaat dan alleen je trainingssessies. Onze coaches helpen je bij het vinden van manieren om fysieke activiteit in je dagelijkse routine te integreren, zodat je een gezondere en meer evenwichtige levensstijl kunt creëren.

We hebben nog goed nieuws!

Binnenkort kun je ook trainen bij Day One Coaching zelf.

We zijn momenteel bezig met het creëren van een speciale trainingsruimte waar je kunt werken aan je fitnessdoelen onder begeleiding.

Hoewel deze ruimte momenteel nog in opbouw is, streven we ernaar om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren waarin je jezelf kunt uitdagen en nieuwe hoogten kunt bereiken.

Houd onze updates in de gaten, want we zullen binnenkort meer informatie delen over de opening van onze nieuwe trainingsruimte bij Day One Coaching.

We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten en je te begeleiden naar het behalen van je fitnessdoelen!

  •  

 

Stel een vraag

Vraag en antwoord

Is er ook Online coaching?

We bieden zowel online als fysieke formules aan. Voor face-to-face sessies kunnen we trainen bij jou thuis, in een fitnessclub of op een andere locatie naar keuze. Als je kiest voor onze online formule, krijg je toegang tot alle benodigde middelen om zelfstandig verder te kunnen werken aan het behalen van je doelen.

Onze online formule omvat:
• Een gecertificeerde personal trainer als online coach die je begeleidt en ondersteunt tijdens je fitnessreis.

• 24/7 beschikbaarheid via WhatsApp: We zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en je te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

• Gepersonaliseerd voedingsadvies en een voedingsschema. We kijken wat jou energiebehoeften zijn en hoeveel calorieën en eiwitten je best consumeert om jou persoonlijk doel zo snel en goed mogelijk te bereiken.

Hoeveel kost het

Online coaching :
Eerste kennismakingsgesprek: gratis
1 maand: 179 euro
3 maanden: 149 euro / maand
6 maanden: 119 euro / maand

Personal training:
Eerste kennismakingsgesprek: gratis
Locatie Day One Coaching: coming soon
Bij jou thuis: 55 euro / uur + verplaatsingskosten per km.
In een fitnessclub: 55 euro / uur + verplaatsingskosten + dagpas fitness (gratis bij Basic Fit of KD sports)
Bij onze sportcoaching streven we ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en waarin we samen werken aan het behalen van jouw specifieke doelen. Of je nu face-to-face of online traint, wij zijn er om je te begeleiden en te motiveren op weg naar een gezonder, sterker en fitter lichaam. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen op je sportieve reis, waar ter wereld je je ook bevindt.

Contacteer ons

Boek een afspraak

“wens je een gesprek van langer dan 1 uur, maak hier dan een vermelding van in je bericht”

Andere diensten

Search